Om Eva

 

Under årens lopp har jag dykt ner i yogans värld och utbildat mig inom olika grenar. Jag är numera Int. cert. Yoga & Meditationslärare enligt KRI (Kundalini), Medicinsk Yogainstruktör IMY, Yogaterapeut IMY, Yogamassör AGI, Terapeutisk PT-yogalärare, Optimum™-tränare. Jag har dessutom genomgått olika yogalärarutbildningar, påbyggnadsutbildningar samt kroppsterapier

Läs mer om … mina behandlingar och min yoga.

Portr%C3%A4tt_Eva.jpg
 
 
 

Yoga för mig är liv – yogan ger mig värme, energi, glädje och livskraft. Jag hittade yogan för 15 år sedan då jag på grund av en allvarlig sjukdom fick genomgå en stamcellstransplantation.

Åren därpå var tunga med många komplikationer, lång isolering och sjukskrivning. Med hjälp av en kombination av modern västerländsk medicin, traditionell österländsk läkekonst, yoga och meditation tog jag mig steg för steg tillbaka till livet.

Yogan lärde mig att lyssna inåt; jag insåg att kroppen talar till mig i varje stund och att kroppen aldrig ljuger – jag ser min dagsform, mina tankar och känslor. Jag ser mina möjligheter och mina begränsningar. Det handlar mycket om acceptans – "så här mår jag idag" och att anpassa mig efter det, istället för att köra över mig själv. Men också om att utmana mig själv att ta tillvara på livet och växa som människa. Det är en balansgång. Jag lär mig lyssna till min intuition och förstå vad som är viktigt i livet och att komma ihåg att leva och njuta av stunden just här och nu.

Det är med stor tacksamhet jag ser tillbaka på vad yogan har givit mig – jag fick livet och hälsan tillbaka, nya insikter, nya värden och nya möten med underbara människor på vägen. Jag behöver fortfarande yogan i mitt liv för att hålla mig frisk, stark, och i kontakt med mitt inre lugn och min inre visdom. Det är så lätt att tappa sig själv i en allt snabbare snurrande värld ... Yogan påminner mig alltid om vikten av att stå stadigt i mig själv, grundad och i balans för att klara livets utmaningar. Jag vill fortsätta dela med mig av det jag har lärt mig om yogans kraft att läka och om vikten av att leva i närvaro med mig själv och andra – just här, just nu. 

Mitt första yogaföretag som jag startade för ca tio år sedan döpte jag till Yoga For Lifeliv genom yoga och yoga livet ut. Nu heter vi Connect Yoga – att få kontakt med sig själv, att förena kropp och själ, men också att leva i kontakt med sin omvärld, att sprida ljus och kärlek till varandra. Livsenergin (prana på yogaspråk) finns inom oss och runtomkring oss. Jag vill leva och uppleva med ett öppet hjärta för att lära och utvecklas så länge lågan brinner.

Varmt tack alla fantastiska människor som följt oss genom åren. Jag har lärt mig så mycket från er. 

With love, Eva


 
 
Yoga+%26+hiking+2016+Mallorca.jpg
edited.jpg