Om Carina

 

Yogan hjälper mig att tysta alla tankar som ibland kan vara många och att landa mer i min egen kropp. Att använda kroppen för att landa och grunda sig själv hjälper oss att släppa spänningar som finns i kroppen.

Läs mer om … mina behandlingar och min yoga.

Portr%C3%A4tt_Carina.jpg
 
iStock-518813395.jpg
 
 

Mind to Body. Andnig, rörelse, fokus. Yogan hjälper mig att våga blicka inåt och att möta mig själv där jag är just nu, inte igår och inte imorgon, utan just nu.

Det är inte alltid så lätt men efter varje stund av yoga eller meditation så känner jag mig alltid annorlunda på ett positivt sätt. Yogan hjälper mig att tysta alla tankar som ibland kan vara många och att landa mer i min egen kropp. Att använda kroppen för att landa och grunda sig själv hjälper oss att släppa spänningar som finns i kroppen och att förkroppsliga känslor och sätta ord på dom, då blir dom oftast inte så farliga.

Att ta en stund varje dag för yoga/meditation/rörelse hjälper mig att våga mer, att våga lita på min intuition och att öppna upp för kärleken. Vi har allt inom oss, vi behöver inte göra något för att få det, det handlar bara om att våga använda alla våra fantastiska skatter vi har och på så sätt leva efter vår fullaste potential.

Love and Let Yourself be Loved!

Carina


 
 
IMG_7219.jpg
edited.jpg