Connecting Events

Här berättar vi om det event eller retreat som är på gång närmast. Events, workshops och kurser. Connectings events som inspirerar och lär dig om yogans läkande kraft. Och mycket mer …

 
 

 
Vandana_Jain.jpg

23 feb 2019


INTRODUKTIONSDAG:


om

Yogamassör-utbildningenPlats: Axelssons, Göteborg


Pris:

1.760 kr (2.200 kr ink moms)10% rabatt
om du betalar hela avgiften före 31/12 i år. Spara 220 kr. Betala endast 1.980 kr.

För dig som vill veta mer om utbildningen till yogamassör

Introduktionsdag; Yogamassör

Välkommen att upptäcka yogamassage – och vad utbildningen innebär, både till innehåll och upplägg. Under dagen går vi igenom grundprinciperna för Yogamassagen, uppvärmning av kroppen genom oljemassage, assisterad yogastretching för olika delar av kroppen samt avslappnande massage för ansikte och huvud. Demonstrationer varvas med övningar. Fokus är på praktiska övningar så att du får så mycket egna upplevelser som möjligt. 

Introduktionsdag
Lördag 23 feb, 9.30-17.00
lärare: Eva & Carina

Utbildningen startar sedan 14 mars 2019 på Axelsons i Stockholm och du blir färdig diplomerad yogamassör till hösten. Huvudlärare på utbildningen är Vandana Jain Johan Westman (se Bandana på bilden ovan). För mer information om utbildningsdatum, priser och anmälan gå in på Axelsons hemsida.

Eller om du har ytterligare frågor om introduktionsdagen kontakta Eva Terrvik på eva@connectyoga.se eller mobil 0706-392221.