Vi tar en paus

Men först vill vi tacka alla er, underbara människor som följt och stöttat oss genom åren – såväl på Connect Yogastudio som på Yogaroom under 10 år med yoga i Kungsbacka. Vi ser så fram emot att se er igen!

Nu tar vi en paus, och återkommer snart med ny inspiration, nya workshops och retreater lite längre fram. När det är dags för något nytt kommer vi att maila ut till dig som är intresserad. Så missa inte att signa upp för vårt nyhetsbrev här under. 

Vi tar tacksamt emot önskemål, tips och idéer på vad du skulle vilja göra framöver; kanske har du ett kompisgäng som vill yoga eller meditera, anordna en kurs i stresshantering på ditt företag eller har tips på retreatställe eller något annat...

Och vi tar gärna emot just din berättelse om vad yogan har betytt för dig. Både fysiskt, känslomässigt och mentalt. Under alla dessa år har vi lyssnat till vackra, viktiga och gripande berättelser från många av er. När du börjar yoga blir du mer medveten om dig själv och ditt liv. Så dela gärna din berättelse.